Telelogopedie/online logopedie

 

Telelogopedie is een logopediebehandeling via het internet. Het vervangt de afspraak die u in de praktijk heeft, waarin er direct contact is tussen u, uw kind en de logopedist. Het contact bij telelogopedie verloopt nu via een tablet, telefoon of computer.
In verband met het Coronavirus (Covid-19) kan hierdoor voor veel cliënten die thuis moeten blijven en niet ziek zijn, de logopedische behandeling toch doorgaan. Uiteraard zorgen we er voor dat u ook digitaal (nieuwe) oefeningen krijgt toegestuurd.

 

Telelogopedie vindt, net als anders, plaats op afspraak. We gebruiken hiervoor een veilige videoverbindingen waarvoor u op de computer of laptop niets hoeft te installeren. Als u wilt kunt u op tablet of telefoon een gratis app installeren. Er wordt alleen van u gevraagd een goed werkende internetverbinding te hebben. Voorafgaand aan de afspraak sturen we u een e-mail met instructies en een link zodat u plaats kunt nemen in onze digitale wachtkamer. De behandelend logopedist zal u toelaten zodra de behandeling kan starten.